1. Какъв е периодът на промоцията?

Периодът на промоцията е от 01.04.2017г. до 15.07.2017г. В този период е отворена системата за регистриране на промо кодове на уеб сайта на промоцията: www.queens.bg .

2. Кой може да участва в промоцията на Queen’s?

Промоцията е отворена за всяко физическо лицe. Лица на възраст под 14 години участват чрез своя законен представител – родител или настойник. Повече подробности можеш да намериш в официалните правила на промоцията.

3. Кои продукти участват в промоцията?

В Промоцията участват всички вкусове на плодовите напитки Queen’s в стъклени бутилки от 250 ml, с промоционални етикети на тях, а именно: Лимон-Мента, Малина-Мента, Пъпеш-Мента, Диня-Ябълка, Кактус-Зелен лимон, Алое вера-Бяло грозде, Кокос-Ананас, Драконов плод.

4. Какъв е механизмът за участие в промоцията?

4.1. Механизъм за спечелване на USB флашка, възглавница или куфар:
4.1.1. Купи в периода от 01.04.2017г. до 15.07.2017г. плодова напитка Queen’s 250 ml, с промоционален етикет.
4.1.2. Открий уникалния, промоционален 10-символен промо код, намиращ се на гърба на етикета. За целта свали етикета от бутилката и го запази.
4.1.3. Създай свой потребителски профил на уебсайта на промоцията: www.queens.bg и регистрирай през него промо кода под етикета, като това трябва да стане в периода от 00:00 часа на 01.04.2017г. до 23:59 часа на 15.07.2017г.
4.1.4. Един промо код е достатъчен, за да участваш за моментна награда – USB флашка. Ако искаш да участваш обаче за някоя от двете седмични награди – възглавница или куфар, трябва да регистрираш съответно 2 или 3 промо кода.
Повече подробности можеш да намериш в официалните правила на промоцията.
4.2. Механизъм за спечелване на барбарон: спечелване на барбарон не е нужно да регистрираш промо кодове на сайта на Промоцията. За да участваш за тази награда, трябва да се включиш във видео конкурс, който изисква изпълнение на следната качествена задача:
4.2.1. Свали мобилното приложение GramoFun Queen’s на своя телефон.
4.2.2. Пусни го и направи свежо видео клипче със светеща(и) промо бутилка(и) Queen’s 250ml.
4.2.3. Качи клипчето с хаштаг #gramofun на Facebook страницата на Queen’s https://www.facebook.com/QueensBG/ периода от 01.05 до 15.07.2017 и участвай във видео конкурса.
4.2.4. Печелившите ще се избират с жури – така че колкото по-креативно, забавно и оригинално е клипчето ти, толкова по-голям шанс имаш да грабнеш барбарон.
4.3. Механизъм за спечелване на безплатна бутилка: За да спечелиш награда безплатна бутилка, трябва да провериш под капачката на промоционалния продукт. Ако под капачката има надпис: „Безплатна бутилка“,
имаш право да получиш една безплатна бутилка, като предадеш печелившата капачка в някой от т.нар. наградни центрове – търговски обекти, участващи в Промоцията и обозначени със специален стикер. Виж списъка с наградни центрове ТУК.

5. Къде точно се намира промо кодът?

Ще откриеш промо код на гърба на етикета на всеки промоционален продукт Queen’s 250ml.

6. Трябва ли да пазя етикета(ите) с промо кода(овете)?

Да, задължително трябва да запазиш етикета(ите) с промо кода(овете), който/които си регистрирал за участие в промоцията. Ако си сред спечелилите USB флашка, етикета с регистрирания печеливш промо код ще ти бъде изискан от куриера, който ще ти достави наградата. Наличието и предаването на етикета с печелившия промо код от твоя страна е задължително условие, за да получиш наградата си. Съответно, ако си спечелил възглавница, трябва да предадеш на куриера двата етикета с печелившите промо кодове, а при куфара – предаваш трите печеливши етикета. Награда няма да бъде предоставяна при липсващ(и) етикет(и)..

7. Колко общо награди ще бъдат раздадени от вид в тази промоция?

500 бр. КУФАРИ
100 бр. БАРБАРОНИ
1500 бр. ВЪЗГЛАВНИЦИ
2000 бр. USB ФЛАШКИ
25 000 бр. безплатни БУТИЛКИ

8. По колко награди от вид се падат да бъдат раздадени на седмица?

Средно по 133 бр. USB флашки.
Куфари: в първата седмична томбола ще бъдат изтеглени 50 печеливши, а във всяка следваща седмична томбола ще бъдат теглени по 45 печеливши;
Възглавници: в първата седмична томбола ще бъдат изтеглени 150 печеливши, а във всяка следваща седмична томбола ще бъдат теглени по 135 печеливши.
Барбарони: за всяка седмица от видео конкурса журито избира по 9 печеливши, като само за последната седмица печелившите ще бъдат 10. Неопределен брой безплатни бутилки, стига той да не надхвърля 25 000 бр.

9. Колко общо седмични томболи има в промоцията?

В промоцията има общо единадесет томболи за седмични награди – възглавници и куфари.

10. На кои дати ще бъдат теглени томболите за седмични награди?

Датите, на които ще се теглят единадесетте томболи за седмични награди, са както следва:
- 08.05.2017 – първи томболи
- 15.05.2017 – втори томболи
- 22.05.2017 – трети томболи
- 29.05.2017 – четвърти томболи
- 05.06.2017 – пети томболи
- 12.06.2017 – шести томболи
- 19.06.2017 – седми томболи
- 26.06.2017 – осми томболи
- 03.07.2017 – девети томболи
- 10.07.2017 – десети томболи
- 17.07.2017 – единадесети томболи

11. Имам проблем с регистрацията, какво да правя?

Провери отново регистрационния си панел. Провери дали не е объркан имейл адресът ти. Провери дали няма пропуснати полета, които е трябвало да попълниш. И ако все още имаш проблем с регистрацията – пиши ни през формата за контакт тук по-долу, като не забравяш да напишеш имейл адреса си, за да можем да ти върнем отговор.

12. Задължително ли е да си направя регистрация на www.queens.bg ?

Да – регистрирането в уебсайта на промоцията е задължително. То се състои в това да си създадеш собствен потребителски профил, през който да можеш да регистрираш промо кодове и да участваш за награди в периода на промоцията.

13. Къде и как мога да разбера дали съм спечелил?

Имената на участниците, спечелили някоя от следните награди: USB флашка, възглавница, куфар и барбарон, ще бъдат публикувани ежеседмично на уебсайта на промоцията www.queens.bg, в секция „ПЕЧЕЛИВШИ“. Печелившите на барабарони ще бъдат обявявани също така всяка седмица в периода от 08.05 до 17.07.2017г. и на Фейсбук страницата на Queen’s.
Освен това, в рамките на 24 часа след тегленето на всяка седмична томбола, участниците, спечелили възглавница или куфар, ще бъдат уведомявани за това с SMS съобщение на посочения от тях мобилен телефонен номер. Затова е важно при регистрацията ти на уебсайта на промоцията да си попълнил правилно мобилния си тел. номер.

14. Как ще получа наградата си, ако спечеля?

Ако печелиш моментна награда – USB флашка, разбираш за това веднага след регистрирането на промо кода. В този случай трябва да попълниш адресните си данни за доставка на наградата в празните полета, които ще се появят на сайта на Промоцията. В случай че не го направиш, това ще означава, че се отказваш от наградата и губиш правото си над нея.
Ако печелиш седмична награда – възглавница или куфар, ще получиш SMS съобщение на посочения от теб мобилен телефонен номер. В него ще бъде посочен телефонен номер, на който трябва да позвъниш, да потвърдиш наградата си, както и да издиктуваш свой адрес за доставка. Трябва да направиш това в срок до 7 дни, считано от датата на получаване на уведомителния SMS. В случай, че него направиш в този срок, това ще означава, че се отказваш от наградата и губиш правото си над нея.
Ако печелиш барбарон, във Фейсбук страницата на Queen’s ще бъде посочен линк, през който да ни изпратиш адреса ти за доставка.
Ако пък ти се е паднало „Безплатна бутилка“ под капачката, можеш да получиш срещу тази капачка безплатна бутилка Queen’s 250ml в най-близкия награден център. Виж списъка с наградни центрове ТУК.
Всеки участник, спечелил USB флашка, възглавница, куфар или барбарон, ще получи своята награда в рамките на 20 работни дни след предоставяне на адресните си данни. Наградата ще му бъде доставен по куриер, който ще е за сметка на Организатора. Важно е да се знае, че куриерите доставят наградите до адреса, който е подаден, но през работно време. С оглед на това прецени дали не е по-удобно да дадеш служебен адрес или друг, на който има човек през работно време.

15. Ако не съм сред печелившите в дадена седмична томбола, регистрираните от мен промо кодове продължават ли да участват в следващите томболи?

Независимо дали са печеливши или не, веднъж регистрирани и участвали за моментна награда или в дадена седмична томбола, промо кодовете не се прехвърлят за участие в следващите седмични томболи от Промоцията. Така регистрирането на промо кодове при всяка следваща седмица започва отначало за всеки участник.
Изключение: Ако напр. участник в рамките на една календарна седмица е регистрирал 4 промо кода за награда куфар, то той ще участва в томболата за тази календарна седмица само с 3 от тях, като 1 код остава неизползваем. В този случай, участникът не губи този код – той продължава да фигурира в профила му и се прехвърля в следващата седмица и така, докато участникът не регистрира още 2 кода за куфар, т.е. да станат общо 3 кода, което да му даде право на ново участие в седмична томбола. Ако обаче до края на промоцията (15.07.2017) участникът не успее да регистрира нужните му още 2 промо кода за куфар, той губи този един, вече въведен код. Същото изключение важи и при регистрираните кодове за възглавнмници.

16. Имам промо код, който не мога да регистрирам, какво да правя?

Провери дали не е допусната грешка при изписването на кода. Промо кодовете съдържат само главни латински букви и цифри. Ако все пак продължаваш да не можеш да го регистрираш, можеш да ни пишеш през формата за контакт по-долу, като задължително напишеш своя имейл адрес, тел. номер и напишеш промо кода, който не може да се регистрира. Ние ще проверим случая и ще ти отговорим в рамките на 5 работни дни.

17. Необходимо ли е да пиша телефона си при попълване на регистрационната форма?

Да, необходимо е. Той ще ни трябва, за да се свържем с теб чрез SMS, в случай че спечелиш седмична награда от томболата. Освен това, телефонният номер ще е нужен на куриера при доставката на наградата ти. Уверяваме те, че личните ти данни ще бъдат пазени и няма да бъдат използвани, освен с цел уточняване на доставка на спечелени награди.

18. Колко промо кода е необходимо да регистрирам, за да мога да участвам за наградите?

За да участваш за моментна награда – USB флашка, е достатъчно да регистрираш само 1 промо код.
За да участваш в томбола за възглавница, трябва да регистрираш 2 промо кода за тази награда.
За да участваш в томбола за куфар, трябва да регистрираш 3 промо кода за тази награда.

19. Мога ли, след като съм регистрирал кодове за една седмична награда, напр. за възглавница, да реша, че искам да участвам за куфар и да ги прехвъля за него?

Не, това е невъзможно. Няма такава възможност - щом веднъж си избрал награда и си регистрирал код(ове) за нея, не можеш да ги прехвърлиш за друга награда.

20. Какъв е максималният брой награди, които мога да спечеля в тази промоция?

Максималният брой награди, които може да спечели един участник (уникален потребител) от тази промоция е:
4 USB флашки
2 възглавници
1 куфар и
1 барбарон.

21. Мога ли да заменя спечелена от мен награда за паричната й равностойност?

Не се допуска замяна на спечелена награда за паричната й равностойност.

22. Как мога да се свържа с вас за други въпроси?

Най-лесният начин да се свържеш с представител на фирмата за всякакви въпроси е чрез формата за контакт тук по-долу. Много е важно да попълниш имейл адреса си в обозначеното за това поле, за да можем да ти върнем отговор.

Ако не откриваш отговора на въпроса ти или искаш да ни пишеш за друго, свързано с промоцията, моля използвай контактната форма по-долу за връзка с нас. Ние ще разгледаме запитването ти и наш служител ще ти отговори или ще се свърже с теб в рамките на 5 работни дни.
Ако не сте открили отговор на въпроса си или искате да ни пишете за друго свързано с промоцията,
моля използвайте формата по-долу за връзка с нас. Ние ще разгледаме вашето запитване максимално бързо
и наш служител ще Ви отговори или ще се свърже с Вас.
Всички полета със * за задължителни.