Fatal error.
Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/tymbark/www/root/!OTHER/queens.bg/nfc-kak-se-pravi/includez/config.php on line 48
Queen's Queen's

Плодовите сокове са предпочитана напитка в ежедневието, тъй като ни зареждат с енергия и свежест. В изобилстващия от продукти пазар обаче, е трудно да се ориентираме какъв вид сок да изберем за себе си и за своите близки. В Интернет и в социалните мрежи има много информация относно технологичния процес при производството на сокове, но голяма част от нея е неясна и объркваща. Това дава възможност за спекулации по темата и обърква потребителите. Често някои марки имат различни дизайни под едно и също лого, а рафтовете са изпълнени с цветни опаковки, които лесно привличат погледа. За да изберем най-качествените продукти, е важно да четем внимателно етикетите, и да сме запознати със значението им.

Напоследък на пазара са популярни сокове, обозначени с надпис „не от концентрат“ (NFC), „директен сок“, или „директно изцеден сок“. Но какво означава това?

При процеса на производство, извлеченият от плодовете сок преминава през минимална допълнителна обработка и по-ниска пастьоризация, което позволява да се запазят фибрите, витамините и естествената сладост от плодовете. Соковете NFC се приготвят от директно пресовани цели плодове и са със 100% плодово съдържание.

В напрегнатото ежедневие не винаги имаме възможност да консумираме прясно изцеден сок у дома. Често бързаме, балансираме между множество задачи и не се храним здравословно. Затова е важно да правим информиран избор за това какво купуваме.

От края на 2018 година, марката Queen’s пусна първите си директно изцедени сокове, които вече може да се намерят в търговската мрежа. Любителите на 100% сокове могат да се насладят на три страхотни вкуса – класическия вкус на ябълка, любимата на българите праскова, и полезния касис.

Можете да познаете тези сокове по различната им опаковка, разработена специално за удобството на потребителите. Кутиите са с ретро дизайн, като на всяка от тях се вижда препратка към овощните градини и берачите, които внимателно подбират най-добрите плодове..., за да бъдат използвани за производството на соковете Queen’s.

Специфичният мътен цвят на директно изцедения сок се дължи на технологичния процес на производство. Нали така изглежда и сокът, който изцеждате у дома? Това е гаранция за изцяло натуралния произход на продукта. Печатът „не от концетрат“ означава, че консумирате директно изцеден сок, произведен от качествени и старателно подбрани плодове.

100% вкусни сокове от Queen’s!

ИЗПРОБВАЙТЕ ПОЗНАНИЯТА СИ ЗА QUEEN’S ПРОИЗВЕДЕН ПО NFC ТЕХНОЛОГИЯ.
ОТГОВОРЕТЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ТРИ ВЪПРОСА!
ПИЕ ЛИ ВИ СЕ СОК? ИСКАТЕ ЛИ ДА ПОИГРАЕМ?