Очаква те предизвикателство под всяка капачка Queen’s Challenge

Чу ли за новите ни лимитирани капачки QUEEN’S Challenge? : ) Временно заменяме позитивните ни послания с предизвикателства, лесно ще ги разпознаеш по свежия и отличителен дизайн. Под всяка капачка QUEEN’S Challenge те очаква предизвикателство на една от следните теми – селфи, спорт, сок или истина.

Забавляваш се, докато пиеш от любимата напитка QUEEN’S. За да направим още по-забавно изпълнението на предизвикателства, създадохме и специална настолна игра QUEEN’S Challenge.
Това не е класическа игра, с която просто да провокираш себе си със забавни предизвикателства! Това е настолната игра, която ще освежи свободното ти време и ще те мотивира да прекарваш повече време с приятели и по-малко време онлайн. Не забравяй, с колкото повече предизвикателства QUEEN’S Challenge разполагаш, толкова по-забавна ще е играта!

Виж как можеш да спечелиш една от 500 настолни игри QUEEN’S Challenge на https://promo.queens.bg
Ето го и първото предизвикателство: Не забравяй да споделиш най-забавните моменти с #QUEENSchallenge : )

*Играта можеш да играеш с компания или само с най-добрия ти приятел, като е предназначена за лица над 16-годишна възраст. Внимание: отварянето на бутилката от деца да се извършва под наблюдението на възрастен. След отварянето капачката може да има остри ръбове.