Studio Queen’s

Queen’s превзема YouTube по най-мега якия начин – чрез YouTube канала с името Studio Queen’s!

“Studio Queen’s” е брандиран канал на марката Queen’s, в който всеки петък от 20:00ч се събират едни от най-популярните и актуални български влогъри в YouTube, за да се забавляват и изпълняват различи предизвикателства и задачи, кои от кои по-смешни и изтрещели.

Водещи влогъри на канала са Хриси и Ивайло от ‘АйдеБГ, Чоко (Chokaparlqka HD), Васето (PICPUKK) и Никол (Nicole DB). Всички те са любими и добре познати на всеки тийнейджър. Но в “Studio Queen’s” ги виждаме в малко по-различна светлина. Тук те се изправят пред всевъзможни предизвикателства – да пият сок с чили, да се дегизират като сумисти, да ядат люта чушка, да гледат с главата надолу, да играят на видео игри с една ръка и какво ли още не!

В Studio Queen’s, освен водещите влогъри, в щурите предизвикателства често се включват и много от специалните гости на канала. Това внася допълнително настроение и…лудница.

Диалект предизвикателство, заливане със сок, сумо футбол или фрут нинджа – това са само част от предизвикателствата в най-големия и най-бързо развиващ се брандиран канал в България!

Ако все още не сте се абонирали за “Studio Queen’s”, сега е моментът да го направите, сега е моментът да станете част от нашата страхотна общност. Гледайте и коментирайте под всяко ново видео, и ще имате шанса да спечелите и някоя от страхотните ни награди, които се раздават всеки епизод.

Оставаме на вас да прецените кое е най-забавното ни видео или колко епизода на ден можете да гледате, но е факт, че лятото минава по-свежо и забавно с Queen’s.