Oще Oще
ЗА НАС Новини
устойчивост

ЗА НАС устойчивост

x

Queen`s става още по-свеж – летните лимонади са вече тук!

Колкото и да не ни се вярва по-топлите дни буквално надничат зад ъгъла. А с тях и жаркото слънце, и нуждата от още повече хидратация, както и допълнителна дoза свежест.

Queen`s, както винаги е една крачка пред тенденциите, не ги следва, а ги създава. Новите лимонади с освежаващи вкусове вече са на пазара! Ще имате възможност да тонизирате деня си с някой от трите неустоими вкуса по ваш избор – Лимон-Малина, Лимон-Диня или Лимон-Лайм. Queen`s лимонадите са с чудесен вкус, без консерванти и добавени подсладители, с изключително изчистен състав, а Лимон-Лайм е със значително съдържание на витамин C, който допринася за нормалната функция на имунната система.

Приготвили сме за вас и бонус-усмивка, защото Queen`s не е просто напитка, а чиста емоция в бутилка. Под всяка капачка на лимонадите Queen`s ще откриете позитивно послание за по-слънчев и вдъхновяващ ден.

Просто отворете бутилката, оставете пожеланието под капачката да повдигне духа ви и отпийте глътка свежест. Доброто настроение ще дойде само