Oще Oще
ЗА НАС Новини
устойчивост

ЗА НАС устойчивост

x

ЗА НАС

История

Тимбарк България е основана през 2005г., след придобиването на марката сокове Queen’s от Maspex Wadowice Group, която е една от най-големите компании в сектора на хранително-вкусовата промишленост в Централна и Източна Европа.

Основна роля в стратегията на компанията играе една от най-популярните марки в сегмента на соковете в България – Queen’s. Основана през 1996г., обичана и търсена от голям брой потребители, което е безспорен показател за огромния ѝ потенциал, който продължава да се разгръща и до днес, благодарение на усилената работа на търговския и маркетинговия отдел, заедно с непрекъснатото усъвършенстване и променяне на съществуващите продукти, за да отговарят на съвременните изисквания и вкус на потребителите. Успехът на Queen’s преминава границите на България и вече може да се намери в големите магазини в Европа и Северна Америка.

Ние в Тимбарк България, непрекъснато подобряваме и усъвършенстваме марката Queen’s, като създаваме най-уникалните продукти за българския пазар. Нашите продукти не съдържат изкуствени подсладители, оцветители или консерванти. Неустоимите плодови вкусове са в резултат на внимателно подбрани узрели, сочни плодове, осигурени от най-добрите и надеждни доставчици, които отговарят на нашите високи изисквания за качество.

Портфолиото на Тимбарк се простира в четири сектора:

  • сокове, нектари и напитки,
  • разтворими продукти,
  • енергийни напитки,
  • натурална минерална вода

водещи марки в продуктовата гама са Queen’s, Tedi, Ciao, La festa, Coffeeta, Ekland, Tiger и вече натурална минерална вода Велинград.

За успешното развитие на компанията се използва целият опит и познания на Maspex Wadowice Group, Полша. Продуктите на Maspex Wadowice Group се продават в над 50 държави по целия свят. Фирмата има партньори в Европейския съюз и в Европа, в САЩ, в Канада, в Близкия и Далечния Изток. Продуктите на компанията могат да бъдат намерени в най-големите търговски вериги.

Сертификати за качество

Тимбарк България дава приоритет на дейностите, ориентирани към високо качество, постоянно инвестира в придобиване и реализиране на нови технологии. Модерното оборудване и съоръжения позволяват поддържане високо качеството на международно ниво. Продуктите, с които Тимбарк България оперира са съгласно сертификат IFS Food version 6, April 2014.

Стойности на марката:

  • Високо качество,
  • Здравословност, оптимизъм
  • Сближаване, познанства,

Предимства:

  • Естествен и здравословен начин на живот,
  • Страхотен вкус на плодовете,
  • Щастие от качествени продукти.